AS1-korttikoulutukset

AS1-koulutus

Alkusammutus on palonalun sammuttamista käsillä olevin välinein. Alkusammutukseen liittyvät oleellisesti palamisen perusedellytykset, alkusammutusvälineet ja -menetelmät. AS1 -koulutus toteutetaan valtakunnallisen koulutusmallin mukaisesti.

Koulutuksen toteuttaja, kurssinjohtaja vastaa alkusammutuskoulutuksen laadusta ja turvallisuudesta. Alkusammutuskoulutuksen tavoitteena on antaa riittävät taidot palonalkujen sammuttamiseen ja näin vähentää tulipaloista aiheutuvia vahinkoja.

Koulutuksen ohjelma

Koulutus sisältää yhden teoriatunnin ja alkusammutusharjoituksen, kesto yhteensä kaksi tuntia. Sammutusharjoitus sisältää vähintään sammutuspeitteen ja käsisammuttimen käyttöharjoituksia. Opetus noudattaa Suomen Palopäällystöliiton julkaiseman Alkusammutusharjoitus -oppikirjan sisältöä. Kurssinjohtaja käyttää opetuksessaan alkusammutuskoulutuksen diasarjaa ja siihen liittyviä videoita.

Alkusammutuskortti

Alkusammutuskortti on todistus suoritetusta alkusammutuskoulutuksesta ja se on voimassa viisi (5) vuotta kortin päiväyksestä. Kortti jaetaan koulutuksessa ja siihen on kirjattu kurssin päiväys, kortinhaltijan suku- ja etunimi sekä kurssinjohtajan allekirjoitus.

AS1-korttikoulutukset Lappeenrannassa ja Etelä-Karjalassa

Kysy tarjousta yrityksellenne lomakkeella tai soita 040 515 4625 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen joni(at)ukkonenpalvelut.fi

Ukkonen Palvelut Oy

JONI UKKONEN
puh. 040 515 4625
joni(at)ukkonenpalvelut.fi

Mäntysuonkatu 14, 53550 Lappeenranta

y-tunnus 3377733-4

Facebook
Luotettava KumppaniAAA - Korkein luottoluokitus (Bisnode 2016)